Waarom man?! Er zijn al zo veel mensen die slap ouwehoeren en hun mening delen op het internet……NL9101_10

Helemaal waar!….. En toch denk ik iets ander te vertellen te hebben dan al die andere blogs. Waar ik namelijk heel weinig over ga vertellen is de kwaliteit van de koffie, de keuze voor welke boon of de balans van de gebruikte ingredienten van een stuk gebak ofzo….

 

Die heeft 90% van de zaakjes namelijk prima op orde, je kan tegenwoordig op elke straathoek een lekkere, verse bak koffie of espresso halen.
Ik wil mijn ervaringen delen met jullie als het gaat om de sfeer, HET GEVOEL! Dat is namelijk waar de kleine ondernemer zich vaak onderscheid van de grote concerns, het gevoel dat je altijd welkom bent en dat ze altijd in zijn voor een praatje.
Het gaat dan namelijk niet om; “hoe zet ik welke bankje waar neer, zodat iedereen zich thuis voelt”. Het gaat erom dat een eigenaar / uitbater zijn eigen gevoel volgt en er mensen binnenkomen die zich daar toevallig ook thuis voelen. Dat houdt die zaakjes dus klein, gezellig en precies met die mensen die daar thuis horen. Ik zal proberen de sfeer in die zaakjes zo goed mogelijk te beschrijven, zodat jullie hopelijk een idee krijgen of het wat is voor je of niet. Als resultaat daarvan hoop ik de kleine tentjes in het zonnetje te zetten, zodat jullie ze gaan bezoeken.

 

Voor reviews van koffietentjes ben je dus aan het verkeerde adres, maar voor nog een stukje slap geouwehoer moet je hier zijn! 😉