Tsja, wie is die kerel nou eigenlijk?!
Ik ben dus Mark Paulissen, inmiddels alweer 32 jaren oud en ik woon in Tilburg.
Op mijn visitekaartje staat Technical Consultant ICT en rijdt in die hoedanigheid van klant naar klant om door mensen veroorzaakte problemen op te lossen, soms ook om zelf problemen te creëren die er voorheen nog niet waren ;-).
Daarmee vul ik de meeste tijd die ik heb op dit ogenblik.
De tijd die er dan nog over is, besteed ik aan websites bouwen, foto’s maken, motor rijden, een boek lezen en natuurlijk koffie drinken!
Sporten doe ik maar af en toe omdat het een noodzakelijk kwaad is….

Als ik iets meer tijd heb, rijdt ik gerust voor 2 dagen naar Berlijn om daar koffie te gaan drinken, die is daar namelijk heerlijk! 😉
Berlijn is een stad waar ik een jaar of 7 geleden verliefd op ben geworden, door de atmosfeer, de vriendelijkheid en de acceptatie van de verscheidenheid aan mensen daar, een GE-WEL-DIGE stad vind ik het!

Omdat ik dan nog wel 10 minuten per dag over heb, probeer ik ook nog een beetje aan mezelf te werken….. (zie creativeconsciousness.nl365dagensuccesvol.nlliefdesboost.nl)

Mark_ZW Volgens mij heb je zo inmiddels wel een redelijk volledig beeld van me, maar het ging eigenlijk over leuke tentjes, voornamelijk koffiebarretjes.
Dus GEEN coffeeshops, maar van die winkeltjes waar je echte koffie kan kopen.

Zo’n 7 jaar geleden reed ik voor het eerst alleen Berlijn in en belandde daar van het ene in het andere leuke, gezellige, piepkleine koffiebarretje.
Overal even een praatje maken, lekker koffie drinken, altijd allemaal lekkere verse eigen baksels die je aan liggen te kijken van “alsjeblieft, eet mij op!” en iedere eigenaar had wel een leuk, bijzonder, indrukwekkend verhaal.
Ik ontdekte dat ik dat toch wel heel erg leuk vond, lekker koffie drinken en ondertussen contact leggen met vreemden, die al snel geen vreemden meer zijn. Je ziet vervolgens de hele wereld aan je voorbij trekken, waarbij jij even een stapje terug doet, op een lager tempo functioneert en alles even kan laten bezinken, HEERLIJK!

Toen weer terug in Tilburg city, ging ik op zoek naar dit soort tentjes, op een paar uitzondering en wat Starbucks’en op CS’en na, was er nog niet zo gek veel…
In de jaren die daarop volgden ben ik nog vaak in Berlijn geweest en telkens als ik weer terug was ging ik op zoek naar leuke zaakjes die deze sfeer konden benaderen, met steeds meer success.
Inmiddels hoef ik er niet meer voor naar Berlijn, maar is het gewoon een permanent onderdeel geworden van mijn weekend, leuke nieuwe zaakjes opsnorren, soms met groot succes, de andere keer wat minder.
Het zoeken vind ik ook het leukste onderdeel, de auditie’s op tv zijn toch ook het leukste onderdeel, daarna weet je wat je kan verwachten en kan het alleen nog maar tegen vallen, ik laat me gewoon graag verassen!
Dat betekend dus dat ik inmiddels, in ieder geval in mijn directe omgeving, een behoorlijk goed beeld heb van alle winkeltjes en dit graag met jullie wil delen.
Veel van die koffiebarretjes verdienen namelijk VEUL meer aandacht dan ze nu krijgen, en die wil ik ze op mijn manier geven.

Mochten jullie na het lezen van bovenstaande nog niets van me begrijpen, daar kan ik me iets bij voorstellen! 😉

Groeten,

Mark Paulissen